JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Detyrat Juristax

T V S H është specialiteti ynë

TVSH-ja është evropiane dhe për këtë arsye i lejon të trajtohen pothuajse identike në Francë, Belgjikë, Holandë, të Dukatit të Madh të Luksemburgut, etj

Our location në Bruksel na lejon që të mbajë marrëdhënie të mira me Komisionin dhe me Drejtorinë e Tregut të Brendshëm.

Juristax ndihmon kompanitë dhe kontabilist tyre profesionale në detyrat e taksave:

 • Mbështetja një pikë kombëtare e TVSH e parë paralelisht me jurisprudencën evropiane;
 • Zhvillimi i zgjidhjeve për çështje komplekse tatimore;
 • Zbatimi i e-commerce sites dhe M-commerce një pikë TVSH e parë;
 • Kërko dokumentacionin për të justifikuar një pozicion, një argument;
 • Duke përdorur lajme dhe jurisprudencën në faqen e internetit www.juristax.eu (aktualisht ende të lirë);
 • Takimi njoftimin e akuzave;
 • Gjatë kontrolleve tatimore ose tatimit;
 • Post një polemikë e taksave të motivuar dhe të mbrojë të dhënat e klientit para Departamentit të Tatimit;
 • Monitorimi i mosmarrëveshjes tatimore në bashkëpunim me Avokatin.

Juristax gjithashtu ndihmon kompanitë dhe kontabilist tyre profesionale në detyrat ligjore:

 • Kompanitë ndihmojnë në vështirësi si një krizë e përfaqësuesit në procedurat në riorganizimin gjyqësor ose falimentimit;
 • Mjekësinë Ligjore fiskale, financiare dhe penale;
 • Krijimi i firmave të ligjit belg ose të huaj;
 • Krijimi shoqata ose fondacione, belge apo ndërkombëtare;
 • Kërko dokumentacionin për të justifikuar një pozicion, një argument;
 • Përgatitja e akteve, ligjit të biznesit, Noteri, në lidhje me nevojat specifike dhe të biznesit;
 • Përgatitja e tregjeve publike dhe shkresa, monitorimin e tregut;
 • Plotësoni kompani likuidatori ose shoqate;
 • Monitorimi i mosmarrëveshjeve ligjore në Avokatin.
Bonjour !